Søg i denne blog

søndag den 1. april 2012

Ny Wordpress hjemmeside til Flyttefirma Sjælland

Hej og velkommen og undskyld vi ikke har været på vores Blog et stykke tid, men vi har haft meget travlt med af bygge ny forbruger venlig hjemmeside til vores mange daglige kunder, vi synes selv resultatet er blevet godt og vi ved der altid er plads til forbedringer.

Stor arbejde lagt i vores udfyldnings formular for at forbedre forbruger oplevelsen

Vi har udviklet nye udfyldnings formularen til af hente gratis tilbud på flytteopgaver, dvs. alt er blevet forkortet ned så du skal bruge så kort tid som muligt og alt er delt op i "steps" for at gøre det mere overskueligt, selvfølgelig er der kommet 12 års erfaring med i hatten og resultatet står klart!

I slutningen af vores udfyldnings formular kan man give 1-5 stjerner om hjemmesiden "overordnet" og jeg kan da godt røbe af vores score ligger på 4-5 stjerner i "snit" så det må siges af være en kæmpe succes!

Vi elsker kritik sp vi kan forbedre vores hjemmeside

Vi elsker kritik af vores hjemmeside om den er positiv eller negativ gør ikke noget, alt sammen kan forbedre vores hjemmeside og måske gøre os opmærksom på emner vi ikke selv var opmærksomme på! Vores mål er at lave en forbruger venlig hjemmeside alle kan anbefale til deres venner!

Se vores ny design af Flyttefirma Sjællands hjemmeside og prøv vores nye udfyldnings formular tryk her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hold tonen pæn og skriv kun om relevante emner, det er selvfølgelig i orden lige af smide en hilsen.

Her er vores logo som vi er meget stolte af og som vi dagligt bære med stolthed.

Her er vores logo som vi er meget stolte af og som vi dagligt bære med stolthed.
Flyttefirma Sjællands Logo